Svindlere indsætter nye direktører i firmaer

Dansk Erhverv oplever desværre med jævne mellemrum medlemmer, der bliver udsat for, at der via cvr.dk indsættes en eller flere nye direktører i virksomheden. Det er derfor meget vigtigt, at du holder øje med beskeder fra Erhvervsstyrelsen.

Hold øje med din e-boks

Hvis der via cvr.dk bliver foretaget ændringer i din virksomhed, vil du automatisk få en besked om det i e-boks fra Erhvervsstyrelsen. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med din e-boks og læser de beskeder, der kommer. Det er også en god ide med jævne mellemrum at gå ind på cvr.dk og se, hvilke oplysninger, der er registreret om din virksomhed, så du er sikker på, at det er de rigtige oplysninger. Hvis der er oplysninger, der ikke er korrekte, skal du sørge for at få dem rettet.

Pas på din NemID

Der kan foretages ændringer via cvr.dk både med en privat NemID eller med en NemID medarbejder signatur og det er derfor vigtigt, at du passer godt på begge dele og sørger for, at det alene er de relevante medarbejdere, der har adgang til medarbejder signaturen. Du kan også med fordel ændres password med passende mellemrum for at mindske risikoen for misbrug.