Situationen med Coronavirus

Er din virksomhed påvirket af situationen med coronavirus? Vi vil gerne høre fra dig, så vi ved, hvordan det står til med vores branche!


Regeringen er gået i gang med at arbejde for at hjælpe det corona-trængte erhvervsliv.
 
Den 9. marts deltog Dansk Erhvervs adm. direktør Brian Mikkelsen i et møde i Statsministeriet vedrørende hjælp til erhvervslivet i forbindelse med coronavirussen.  Brian Mikkelsen erklærer sig tilfreds med Regeringens håndtering og drøftelserne under mødet.

”Status er lige nu, at der skal arbejdes hurtigt for at sikre hurtig og rigtig hjælp til de dele af erhvervslivet, som er under pres som følge af coronavirussen. Lige nu er bl.a. hoteller, restaurationer, flytrafik, lufthavne, turisme, kultur og sportsklubber hårdt ramt,” siger Brian Mikkelsen.
 
I dette lys vil vi gerne i Danmarks Sportshandler Forening høre, hvordan det påvirker vores medlemmer og vi håber derfor, at I vil svare på nedenstående spørgsmål og vende hurtigt tilbage til sekretariatet på kdj@danskerhverv.dk med svar, således at vi kan sammenfatte svarene og se, om der eventuelt er et problem i vores branche, som vi skal gå videre med.
 

  • Hvordan er den generelle situation for din virksomhed?
  • Oplever du ordrenedgang som følge af coronavirus?
  • Øvrige kommentarer?

 
Besvarelserne vil kun blive videregivet anonymiseret til Dansk Erhverv.
 
Information til virksomheder om coronavirus
Her finder du svar på en række praktiske og juridiske spørgsmål i forbindelse med virksomheders håndtering af coronavirus

Du kan også kontakte Dansk Erhverv Hotline på telefon 3374 6400

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte DSFs sekretariatschef, Nikolai Klausen.